Om Drönarbutiken! En del av AMKVO AB

Om oss

Drönarbutiken står för att leverera rätt och kvalitativa produkter till drönarbranchen. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Vi strävar efter att bli en av nordens ledabde aktörer inom försäljning, support och service för drönare. Vi finns i Stockholm, och har ambitionen att spridas över hela sverige. Vi jobbar främst med DJI Enterprise och DJI's produkter och har hela deras sortiment tillhands. Vi säljer till privat personer, företag och myndigheter. 

 

Varför välja drönarbutiken?

Vi har erfarenhet! Vi har jobbat med drönare i över 8 år och förstår verkligen branchen och dom utmaningar som finns. Tillsammans med våran erfarenhet hjälper vi ditt företag eller myndighet att hitta rätt lösning från början. Ni slipper prova er fram till något som passar och ni spara tid och pengar. Vi börjar alltid med att sätta oss in i vad ni kommer använda produkterna till och ger råd efter det, och kommer även med nya förslag på vad drönare kan hjälpa till med i eran verksamhet. För våra företag och myndighetskunder kan vi även erbjuda dygnet runt/året om support, så vi finns alltid här precis när ni behöver det! 

 

Företagskunder & myndigheter

Vi har arbetat med DJI och använt deras produkter i över 8 år och har mycket erfarenhet och kunskap om DJI Enterprise. DJI Enterprise produkter riktar sig i första hand mot företag och myndigheter. Vi kan din branch, vilka produkter som lämpar sig bäst till ditt ändamål, ger dig bra support och svar på dina tekniska frågor. Vi är en av dom DJI Enterprise partners med mest kunnig personal i Sverige, vi ser alltid till att hålla våran personal steget före för att kunna erbjuda expert komepens och support. Vi erbjuder även leasing och hyra av drönare, detta kan underlätta investeringen i lite dyrare system eller hyra en drönare att prova innan köp. 

 

Utveckling  & Projekt

Vi är vana att vara del av olika utveckligs projekt så som Horizon 2020 och vinnova projekt. Vi hjälper med våran expertkompetens att ta fram lösningar till just ditt projekt. Vi gör allt från en ny design av en drönare till mjuk och hårdvaru utveckling. 

 

Support & Service

Vi vill att det ska vara en upplevelse att handla hoss oss, genom att erbjuda expert support hjälper vi dig hela vägen, skulle något gå snett eller inte fungera så är vi här och hjälper dig komma upp i luften igen! Vi kan alla produkter vi säljer och kan uppdatera, reparera och serva vid behov. Vår online support är öppen vargar 9:00 - 20:00. Lör & Sön: 11:00 - 16:00. Du kan även nå oss på mail eller telefon. Till företag och myndighetskunder erbjuder vi även dygnet runt/året om support vid behov. 

 

Utbildning

Vi hjälper privatpersoner, företag, myndigheter eller organisationer med utbildningar. Att börja från noll är inte alltid lätt, där kommer vi in och hjälper er komma igång med bra förståelse för regelverk, säkerhet och användandet av systemet och mjukvaror. Vi gör även skräddarsydda kurser och e-utbildningar för större företag. 

 

 

 

 

 

 

 

Kul att du tittar in på våran sida! Har du några synpunkter eller frågor tveka inte att höra av dig till oss! 

Team Dronarbutiken