DJI Mavic 3 Flymore Combo

29 990,00 kr 23 992,00 kr
I Lager
Endast 1 kvar
Artikelnr
CP.MA.00000452.01

Fånga fantastiska bilder med en legendarisk 4/3" Hasselblad-kamera och njut av smidig flygning med 360 graders hinderigenkänning. Varje förbättring på Mavic 3 sätter en högre standard för flygfotografering.

DJI Mavic 3

Fånga fantastiska bilder med en legendarisk 4/3" Hasselblad-kamera och njut av smidig flygning med 360 graders hinderigenkänning. Varje förbättring på Mavic 3 sätter en högre standard för flygfotografering.

 

Gammal legend, nytt kapitel

Det ikoniska svenska kameramärket Hasselblad har specialbyggt kameran L2D-20c för DJI Mavic 3 och satt in en professionell 4/3 CMOS Sensor i en elegant och kompakt form. Rigorösa Hasselblad-standarder tillämpas på både hårdvaruprestanda och mjukvarualgoritmer, vilket tar bildkvaliteten till en helt ny nivå.

  • 20MP Bilder
  • 12.8 Stop Dynamisk omfång
  • f/2.8-f/11 Bländare
  • 24mm Equivalent Focal Length
  • Vision Detection Auto Focus (VDAF)
  • 46 minuters flygtid
  • 28x Hybrid Zoom, 162mm, f/4.4

Hasselblad Natural Colour Solution

Mavic 3 har Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), som är resultatet av årtionden av fotografisk erfarenhet. Detta säkerställer levande, exakta och naturliga färger,  som ser spektakulära ut även utan förinställningar eller redigering i posten.

Professionella video specifikationer

  • 5.1K video 
  • DCI 4K/120fps
  • 10-bit D-Log

 

Sfärisk hinderavkänning

Med Mavic flyger du kollisionsfritt. På så vis kan du fokusera på att ta bästa möjliga bilder. Flera vidvinkelseendesensorer fungerar sömlöst med en högpresterande synberäkningsmotor för att känna av hinder i alla riktningar exakt och planera en säker flygväg.

Avancerad RTH

RTH-funktionen (Return to Home) är finjusterad och bättre på Mavic 3. Nya RTH gör det möjligt för Mavic 3 att automatiskt bestämma den optimala rutten tillbaka till sin hempunkt och återvända snabbt. Oavsett om den aktiveras av användaren eller utlöses av signalförlust, återvänder Mavic 3 enkelt till Hem-punkten på ett säkert sätt under tillräckliga ljusförhållanden.

APAS 5.0

APAS (Advanced Pilot Assistance System) har utvecklats ytterligare och gör flygningen mer jämn och fridfull. Vid flygning känner Mavic 3 kontinuerligt av objekt i alla riktningar och kringgår dem snabbt och smidigt.

 

Paketetsinnehåll:

1 x Mavic 3 drönare
3 x Batteri
1 x DJI RC-N1 fjärrkontroll
1 x DJI RC-N1 styrspakar
1 x USB Typ-C kabel (till handkontroll)
1 x USB Micro-USB kabel (till handkontroll)
1 x Lightning kabel (till handkontroll)
1 x USB kabel Typ-C (generell)
6 x Mavic 3 propellerpar
1 x 65W portabel laddare
1 x Mavic 3 Storage Cover
1 x Battery Charging Hub
1 x Mavic 3 ND Filter Set
1 x DJI Convertible Carrying Bag