DJI Matrice 300 RTK

103 098,75 kr 82 479,00 kr
I Lager
Endast 12 kvar
Artikelnr
CP.EN-00000222.01

Matrice 300 RTK är DJI's senaste kommersiella dröneplattform som hämtar inspiration från moderna luftfartssystem. Med upp till 55 minuters flygtid, avancerad AI-förmåga, Sensorer i 6 riktningar för hinder igenkänning & positionering och mer, sätter M300 RTK en helt ny standard genom att kombinera intelligens med hög prestanda och oöverträffad tillförlitlighet.

DJI M300 RTK

 

 

Förbättrat överföringssystem

Den helt nya OcuSync Enterprise möjliggör överföring upp till 15 km bort och stöder trippelkanal 1080p video. Automatisk växling i realtid mellan 2,4 GHz och 5,8 GHz4 möjliggör mer pålitlig flygning nära miljöer med hög störning, medan AES-256-kryptering erbjuder säker dataöverföring.

 

Förbättrad flygprestanda

Den förfinade designen av ramen och framdrivningssystem ger dig en mer effektiv och stabilare flygning, även under svåra förhållanden.

55min Flygtid        

7m/s Max nedstigningshastighet

Upp till 7000m operationshöjd

15m/s max vindhastighet

23m/s max fart

 

Flera sensorkonfigurationer

Konfigurera din M300 RTK så att den passar dina uppdragsbehov. Montera upp till 3 sensorer samtidigt, med en maximal nyttolastkapacitet på 2,7 kg. 

Enkel undermonterad sensor

 

Enkel undermonterad sensor och ovan monterad sensor

 

 

Dubbel undermonterade sensorer och ovan monterad sensor

Avancerad Intelligens

 

Live Mission Inspelning


Spela in uppdragsåtgärder som drönarens rörelse, gimbalorientering, bildtagning och zoomnivå för att skapa uppdragsfiler för att skapa framtida automatiserade inspektioner.

 

AI Spot-Check

 

Automatisera rutininspektioner och fånga konsekventa resultat varje gång. Ombord AI känner igen ämnet av intresse och identifierar det i efterföljande automatiserade uppdrag för att säkerställa en konsekvent inspektion. 

 

Waypoints 2.0


Skapa upp till 65,535 waypoints och ställ in flera åtgärder för en eller flera sensorer, inklusive tredje parts sensorer, på varje waypoint. Flightpath-planering är också optimerad för att maximera flexibiliteten och effektiviteten för dina uppdrag.

 

PinPoint


Markera ett objekt i kamera- eller kartvy med ett snabbt tryck, och avancerade sensorfusionsalgoritmer beräknar omedelbart dess koordinater, som projiceras till alla kameravyer som en AR-ikon. Platsen för objektet delas automatiskt med en annan fjärrkontroll eller till online-plattformar som tex DJI FlightHub

 

Smart Track


Identifiera och följ rörliga objekt som personer, fordon och båtar med Smart Track-funktionen, där automatisk zoomning används för att spåra och titta. Motivets dynamiska plats förvärvas och delas kontinuerligt till en annan fjärrkontroll eller till DJI FlightHub.

 

Situationsmedvetenhet


M300 RTK antar en ny Primär Flight Display (PFD) som integrerar information om flygningen, navigering och hinder för att ge piloten en exceptionell situationell medvetenhet.

Flyginformation som drönarens inställning, höjd och hastighet samt vindhastighet och vindriktning presenteras intuitivt.

Piloter kan också se livestatus för drönarens riktning, rutt, PinPoint-information och hemmapunktprojektion på ett mer effektivt sätt. Visualisera alla närliggande hinder på en gång med den nya hinderkarta så att du kan bli fullt informerad.

 

Avancerad dubbelkontroll (2 Piloter)

 

Vardera operatör kan nu kontrollera drönaren eller sensorerna med ett enda knapptryck. Detta skapar nya möjligheter för uppdragsstrategier samt högre flexibilitet under operationerna. 

 

Säkerhet och Pålitlighet

 

Ett kraftfullt visionssystem som du kan lita på


För att förbättra säkerheten under flygningen och drönarens stabilitet visas dual-vision- och ToF-sensorer på alla sex sidor av DJI M300 RTK, och erbjuder ett maximalt detekteringsområde på upp till 40m, med alternativ för att anpassa M300ans avkänningsbeteende via DJI Pilot App. Även i komplexa driftmiljöer hjälper detta 6 Directional Sensing and Positioning-system att hålla M300an och uppdraget säkert.

 

Professionellt underhåll för dina drönare


Det nya integrerade Health Management System visar aktuell status för alla system, meddelandeloggar och en preliminär felsökningshandbok. I systemet finns också M300ans flygloggar, varaktighet och körsträcka under hela sin livscykel, och tips om skötsel och underhåll.

 

Redundanssystem för säkrare flygningar


M300 RTKs inbyggda avancerade redundanssystem hjälper till att hålla dina kritiska uppdrag igång även i oväntade scenarier.

 

Mer anpassningsbar än någonsin tidigare 

 

Tillbehör

 

Kompatibla Sensorer

Zenmuse H20, Zenmuse H20T, Zenmuse XT2 & Zenmuse Z30

 

 

Lär mer här på DJIs hemsida