DJI M600 Pro

58 990,00 kr 47 192,00 kr
Ej i lager
Artikelnr
CP.SB.000307

DJI Matrice 600 Pro (M600 Pro) ärver allt från M600 med förbättrad flygprestanda och bättre lastkapacitet. Förinstallerade armar och antenner reducerar tiden som krävs för installation på plats, och systemets modulära design gör det enkelt att montera ytterligare moduler. DJI M600 PRO är utrustat med de senaste DJI-teknologierna, inklusive A3 Pro-flygkontrollen, Lightbridge 2 HD-överföringssystem, intelligenta batterier och batterihanteringssystem. Flera Zenmuse-kameror och gimbals är naturligt kompatibla och full integration med programvara och hårdvara från tredje part gör M600 Pro idealisk för professionell flygfotografering och industriella applikationer.

DJI M600 PRO

 

Matrice 600 Pro (M600 Pro) ärver allt från M600 med förbättrad flygprestanda och bättre lastkapacitet. Förinstallerade armar och antenner reducerar tiden som krävs för installation på plats, och systemets modulära design gör det enkelt att montera ytterligare moduler. DJI M600 PRO är utrustat med de senaste DJI-teknologierna, inklusive A3 Pro-flygkontrollen, Lightbridge 2 HD-överföringssystem, intelligenta batterier och batterihanteringssystem. Flera Zenmuse-kameror och gimbals är naturligt kompatibla och full integration med programvara och hårdvara från tredje part gör M600 Pro idealisk för professionell flygfotografering och industriella applikationer.

 

DJI A3 PRO flygkontroller

DJI Matrice 600 Pro (M600 Pro) är utrustad med DJI A3 PRO flygkontrollern. DJI A3 Pro är utrustad med tre IMU och tre GNSS-enheter. Om A3 Pro upptäcker GNSS- eller IMU-enhetsfel under flygning, växlar den sömlöst till en annan enhet för att upprätthålla tillförlitlighet och precisionen.

 

DJI M600 Pro Batteri hantering

DJI M600 Pro har en utökad flygtid och en 5 km räckvidd. Ett omfattande batterihanteringssystem innebär att om någon av dem sex intelligenta batterierna är på eller av kommer resten att följa efter. Batterihanteringssystemet övervakar varje batteri under flygning, vilket säkerställer säker landning i händelse av enstaka batterifel. Jämfört med traditionella icke-intelligenta batterier, förenklar M600 Pro: s batterihanteringssystem underhållet och ökar säkerheten. Med den medföljande laddaren laddar man alla 6st batterier samtidigt. 

Blå linje är baserad på DJI TB47s och grön linje är baserad på DJI TB48s batterier.

 

Skilldnad mellan M600 och M600 PRO