DJI Inspire 2 + X7 + CinemaDNG & ProRes Licenser

80 590,00 kr 64 472,00 kr
I Lager
Artikelnr
Inspire 2 Raw X7 combo

DJI Inspire 2 tar allt som var bra med Inspire 1 och förbättrar det. Bildbehandlingssystemet har uppgraderats , spela in video på upp till 6K i CinemaDNG / RAW och 5.2K i Apple ProRes när den används med Zenmuse X7-kameran. Den går från 0 till 50 mph (80 km/tim) på bara 5 sekunder och en maximal hastighet på 94 km/h och har en maximal nedstigningshastighet på 9 m/s för ohörd hastighet och smidighet i en drönare av denna storlek. Den ultimata film drönaren helt enkelt!

DJI Inspire 2 med X7(utan lins) med CinemaDNG & ProRes Licenser installerade.

Komihåg att köpa X7 linser till detta paket.

dji-inspire2

DJI Inspire 2 + ProRes Inspire 2 tar allt som var bra med Inspire 1 och förbättrar det. Bildbehandlingssystemet CineCore2.0 har uppgraderats till CineCore2.1, spela in video på upp till 6K i CinemaDNG / RAW och 5.2K i Apple ProRes när den används med Zenmuse X7-kamera. Den går från 0 till 50 mph (80 km/tim) på bara 5 sekunder och en maximal hastighet på 94 km/h och har en maximal nedstigningshastighet på 9 m/s för ohörd hastighet och smidighet i en drönare av denna storlek. Ett dubbelt batterisystem förlänger flygtiden till 27 minuter (med en X4S), medan självuppvärmningstekniken gör att den kan flyga även vid låga temperaturer. Flygkontrollern har reviderats och utvecklats specifikt för Inspire 2, och har två hinderundvikande sensorer och sensorredundans. Ökad intelligens lägger till flera intelligenta flyglägen, inklusive Spotlight Pro, vilket ger även enstaka piloter möjlighet att skapa komplexa, dramatiska bilder. Ett uppgraderat videoöverföringssystem är nu kapabelt med dubbla signalfrekvenser och dubbelkanal, strömmande video från en ombord FPV kamera och huvudkamera samtidigt, för bättre samarbete mellan pilot och kameraman.

 

DJI Inspire 2 cendence Handkontroll

DJI Inspire 2 Cendence handkontroll har hoppande frekvernser mellan 2,4GHz och 5,8GHz. Inbyggt DJI Lightbridge 2 system. Maximal räckvidd på upp till 7km. inbyggd SDI, HDMI, USB och CAN portar. DJI Inspire 2 kan användas med två stycket handkontroller en i master mode och en i slave mode för att ha en pilot och en kameraman. Den har flera programmerbara knappar och en inbyggd liten skärm med telemetri information.

 

Inspire 2 bildprocessor

DJI Inspire 2 har en inbyddg bildprocessor vilket gör att kamerorna kan vara mindre och lättare. DJI Inspire 2 ger dig möjlighet att filma i upp till 6K RAW med X7 kameran. Bildprocessorn klarar 6K cinemaDNG's, 5,2K Apple ProRes och H.264 och H.265 samtidigt. 4K i 100mbps. Den har även stöd för SSD diskar och microSD kort som ger dig möjlighet att filma i högre upplösning och proxyfiler på microSD kortet samtidigt. 

 

DJI Inspire 2 Workflow

DJI Inspire 2 spelar in i FAT32 och exFAT filsystem vilket gör det snabbt och enkellt att föra över filerna och inga specialla mjukvaror krävs för att jobba vidare med materialet. 

 

DJI Inspire 2 sensorer

dji-inspire2-sensorer

DJI Inspire 2 är utrustad med sensorer för att undvika hinder. DJI Inspire 2 har sensorer frammåt som känner igen objekt upp till 30m bort och uppåt som känner igen objekt upp till 5m upp. DJI Inspire 2 har även sensorer under som känner igen terräng och håller positionering innomhus. Sensorerna funkar även i RTH läge ifall du skulle tappa kontakt med drönaren. 

 

DJI Inspire 2 Smart Return to Home 

DJI Inspire 2 är utrustad med smart "Return to Home". DJI Inspire 2's sensorer gör det möjligt för DJI Inspire 2 att skapa en realtidskarta över sin flygväg när den flyger. Om signalen till videosändningssystemet tappas och Smart Return to Home är aktiverad kan den flyga hem längs sin ursprungliga rutt och ändra till en rak linje när den får signal igen. När den återvänder kommer den att använda den primära kameran för att identifiera hinder upp till 200 meter framför, så att den kan planera en säker väg hem. Det kan också återanslutas snabbare efter att du har tappat anslutningen.

 

Läs mer här: https://www.dji.com/se/inspire-2

 

 

Paketet innehåller:

Inspire 2 RTF

Cendence kontroll X1

DJI Zenmuse X7 utan lins X1

Propeller x8

TB50 Intelligent Flight Battery x2

Laddare x1

Intelligent Flight Battery Charging Hub x1

Power Cable* x1

USB Cable (with Double A Ports)* x1

Micro SD-kort (16 GB)* x1

Vision System Calibration Plate* x1

Gimbal Damper* x3

Propeller Mounting Plates(Pair)* x1

Carrying Case* x1

Battery Insulation Sticker* x4

Apple ProRes licens förinstallerad CinemaDNG licens förinstallerad

 

* Tillbehör som inte täcks av garantin

 

Kompatibel gimbal:

Zenmuse X7

Zenmuse X5S

Zenmuse X4S