DJI Agras T20

109 990,00 kr 87 992,00 kr
Ej i lager
Artikelnr
CP.AG.00000262.01
Med sin kraftfulla prestanda och enastående sprutningsförmåga kan T20 utföra autonoma operationer över en mängd olika terräng, såsom breda jordbruksmarker, terrasser och fruktträdgårdar. Nya funktioner, som en rundstrålande digital radar, har hjälpt T20 att ta stabilitet och flygsäkerhet till nästa nivå, vilket ger användarna mycket effektiva resultat.

DJI AGRAS T20

Intelligent och kraftfull

Med sin kraftfulla prestanda och enastående sprutningsförmåga kan T20 utföra autonoma operationer över en mängd olika terräng, såsom breda jordbruksmarker, terrasser och fruktträdgårdar. Nya funktioner, som en rundstrålande digital radar, har hjälpt T20 att ta stabilitet och flygsäkerhet till nästa nivå, vilket ger användarna mycket effektiva resultat.

 

Förbättrad effektivitet

T20 har en nyttolast på 20 Liter i kombination med en sprutbredd på 7 meter , vilket gör den mer effektiv än alla tidigare drönare. 

 

 

 

Enkel och exakt

T20 har är ett omfattande sprutsystem och gör det möjligt för användare att enkelt ställa in flyg- och driftparametrar. Med ett inbyggt RTK-positioneringssystem på centimeternivå och RTK-donglar är det möjligt att markera in waypoints på centimetern, vilket stärker operationerna kraftigt och säkerställer precisionssprutning.
Mycket kraft, exceptionell prestanda

T20 är utrustad med 8 munstycken och högvolymspumpar som kan sprutas upp till 6 Liter/min. Ett mycket optimerat vindfält ger droppar som är idealiska i storlek och konsistens. T20 är också utrustad med en ny 4-kanals elektromagnetisk flödesmätare, som övervakar och styr fyra slangar individuellt, vilket säkerställer en effektiv flödeshastighet för varje munstycke.

Ökad flygsäkerhet

T20 är utrustad med en rundstrålande digital radar som kan upptäcka hinder från alla horisontella riktningar. Det kan också automatiskt kringgå hinder när du flyger över olika terräng, vilket säkerställer en hög nivå av driftsäkerhet. Med denna radar kan T20 anpassa sig till de flesta miljöer, dygnet runt, tack vare dess starka motståndskraft mot damm och vatten. T20 levereras också med en FPV-kamera i realtid och två strålkastare, vilket ger användarna omfattande livevyer även på natten.

 

Live bild på marken

Radar Bild teknologi

Vatten & damm resistent Radar

FPV Kameror

 

Otroligt hållbar, förbättrad bärbarhet

Med en robust modulär design kan T20 vikas och vikas ut på några sekunder, vilket gör den mer bärbar än andra lantbruksdroner. Sprutbehållaren och batteriet kan båda bytas, vilket minskar stilleståndstiden och ökar arbetsflödet avsevärt. Alla kärnmoduler är IP67-klassade. De tål också stänk vid rengöring av flygplanet, vilket enkelt kan göras med vatten. Tack vare en 4-kanals elektromagnetisk flödesmätare, fyra elektromagnetiska avgasventiler och utbytbara membran för pumpar har kalibrering och underhåll blivit otroligt enkelt. Dessutom kan luftbubblor släppas ut med ett enda knapptryck.

 

Helt nya Agras Smart Controller

DJI har framgångsrikt höjt prestanda för T20 tack vare den nya programmerbara Agras Smart Controller 2.0 och DJI Agras-appen. Användargränssnittet går smidigt och är otroligt intuitivt. Dessutom har den smarta kontrollenheten en ultra-ljus 5,5-tums skärm, synlig även i starkt solljus. Den stöder också externa batteripaket och kan hålla dubbelt så länge som andra fjärrkontroller, perfekt för långa eller tunga arbetsbelastningar. 

 

Spridningssystem 2.0

Spreading System 2.0 höjer T20s effektivitet avsevärt genom att använda en nyttolast på 16L och en doseringshastighet på upp till 15 kg / min. För direkt sådd med korn 0,5-5 cm i storlek utför Spreading System 2.0 70 gånger snabbare än manuella operationer. [1] Denna förbättrade planteringsform är utformad för flera applikationsscenarier, såsom gräsmarksåddning, spridning av korngödsel och spridning av foder för fisk och räkor. Installationen av systemet kan slutföras på under tre minuter, vilket visar att det alltid är redo för uppgiften.